Geachte mevrouw,

Allereerst willen wij u hartelijk danken voor uw deelname aan dit medisch-wetenschappelijk onderzoek(vragenlijst).

Dit onderzoek is opgezet door artsen en onderzoekers uit het Máxima Medisch Centrum, het Leids Universitair Medisch Centrum en de Universiteit Maastricht.

Achtergrond en doel van het onderzoek.
Diepe endometriose kan op twee verschillende manieren behandeld worden, met medicijnen (bijvoorbeeld de anticonceptiepil) of met een operatie. Echter, beide behandelopties hebben voor- en nadelen. Het maken van een keuze is daarom lastig, waarbij de verschillende voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen moeten worden.

Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in welke afwegingen belangrijk zijn bij het kiezen van een behandeling. Wij zullen u daarom verschillende behandelopties voorleggen waaruit u kan kiezen. Elke behandeling met andere voor- en nadelen.

Voordat we u deze keuzes voorleggen, worden eerst algemene vragen over medisch begrip, kwaliteit van leven en vragen over angst voor een operatie gesteld. Dit kan namelijk allemaal invloed hebben op uw keuzegedrag bij het kiezen van een behandeling.

Wij vragen u de vragenlijst aandachtig in te vullen en er even goed de tijd voor neemt. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15-20 minuten.

U kunt hier een eigen wachtwoord invullen, hierdoor is het mogelijk om de vragenlijst eventueel te onderbreken en later weer verder te gaan.
Typ hier uw eigen wachtwoord (6 tekens):
 
Loading...